Praktische informatie

 

Intake en vervolgsessies
Bij de intake en vervolgsessies is tenminste één ouder aanwezig. De coaching vindt (op het moment) plaats door middel van E-coaching.

 

Duur van het traject:
Gemiddeld 6 sessies, om de 3 weken.

 

Vergoeding verzekering:
Per verzekeringsmaatschappij zijn de regels m.b.t. vergoedingen verschillend. Helaas wordt coaching meestal niet vergoed. Toch is het raadzaam om contact op te nemen met je verzekeringsmaatschappij om te vragen of je kind voor vergoeding van de coaching in aanmerking komt.

Heeft je kind en dyslexieverklaring en nog geen vergoede begeleiding gehad. Dan kan een traject in aanmerking komen voor vergoeding van de gemeente. Voor meer informatie en vragen neem contact op met mijn praktijk.

Tarieven (Incl. 21% BTW):

Intake
60-90 min. € 65
Vervolgsessie
60 min. € 65
Overleg, telefonisch of mailcontact, verslag na elke sessie en korte gesprekken met school zijn inbegrepen.

 

Let op! De lessen met de paarden wijken hiervan af. Die lessen zullen over het algemeen wekelijks plaatsvinden binnen een kort traject. Er is geen ouder bij aanwezig. De lesduur is 60-90 minuten. Kosten: € 50 per uur.

 

Beroepsvereniging
Ik ben aangesloten bij de beroepsvereniging LBRT.

 

Enthousiast geworden? Meld je kind dan aan voor een training bij Ik leer andersom! Dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op. Ook een vraag stellen kan via onderstaand formulier.

 

Graag tot ziens!