De leercoach bij Ik leer andersom! 

 

Met veel plezier heb ik in het (speciaal)basisonderwijs als leerkracht, remedial teacher en leerkrachtondersteuner gewerkt. In iedere klas zag ik kinderen die ergens tegenaan liepen. Deze kinderen wil ik graag helpen, maar in het reguliere onderwijs is daar geen ruimte en tijd voor. Ik volgde opleidingen, trainingen en workshops om mijn eigen coachpraktijk op te zetten. In mijn praktijk wil ik kinderen een steuntje in de rug geven. Een klein stukje van hun levenspad meelopen. Ze laten zien wat hun talenten en kwaliteiten zijn en hoe ze die in kunnen zetten om gelukkiger te worden.

 

Waarom kies je voor mij?

-Ik kijk naar je kind en zie wie het is
-ik denk niet in hokjes, labels en diagnoses
-ik ben eerlijk en direct

-ik houd ervan om het beste uit jouw kind naar boven te halen
-ik graag mijn paarden en mijn creativiteit inzet

 

Als je mij zou kennen, zou je weten dat ik
-dol ben op lezen, op verhalen in boeken en tijdschriften
-vroeger heel veel heb paardgereden en ik dat sinds 10 jaar weer doe
-graag op vakantie ga en dan het liefst ga kamperen met de camper
-niet graag dagelijkse kost kook, maar het wel leuk vind om nieuwe recepten uit te proberen

 

"Onze zoon leerde van Renilde dat hij vertrouwen mag hebben in wat hij allemaal wel kan. Renilde laat hem zien dat beelddenken een talent is en benadert dat op een positieve manier. Op school hoorden we van de juf dat onze zoon de tafels niet kan automatiseren, maar niets blijkt minder waar. Door de tafels op een andere manier (lees andersom) te leren kan hij het nu wel." 

Moeder van jongen groep 6

 

Bijles Ik leer andersom

 

Enthousiast geworden? Meld je kind dan aan voor een training bij Ik leer andersom! Ik neem zo snel mogelijk contact met je op. Ook een vraag stellen kan via onderstaand formulier.

 
Graag tot ziens!